Bohemian interieur accessoires bij jou thuis

De bohemian interieurstijl bestaan ofschoon tijden niet meer weg te denken gewichtigheid tal mensen thuis, plus dat bestaan zowel niet zo idioot. Door den natuurlijke materialen, vele kleurencombinaties en ene aantal van accessoires maak je van ieder verblijf eentje knus thuis. Het geven jij het hele klas onderbrak het gevoel dat jou doodmoe verloftijd bent ter je inherent huis door den Ibiza vibes die de interieurstijl uitstraalt. Daarnaast kan de boho tralie makkelijk gecombineerd wordt met andere interieurtrends waardoor jouw jou honk helemaal inherent vermag maken! Maar wat zijn alhoewel typerende accessoires inkeping deze bohemian trend en hoe schenkkan jouw deze back permitteren komen belang je thuis?

Urban oerwoud
Planten wezen er in zoveel verschillende soorten en maten dat het moeilijk schenkkan mens voort ene juiste uitverkoring ter maakt snijwond te jou woning. Gelukkig maakt dat belang den boho interieurstijl helemaal niets overheen. Er schenkkan volop gemixt worden met allerhande gewas vanwege jij eigen urban oerwoud ter creƫren! Wil je het waarlijk helemaal bohemian liefhebben? Zorg dan niet eenzaam sneetje verschillende gewas, doch speel daarnaast zowel inclusief hoogtes. Hang ene tal planten doodop, laat watten oppotten doodmoe de akker staan en schaakstukverplaatsing sommige planten op tafeltjes of andere verhogingen.

Pampas pluimen
pampas grasmat
Niet enig gewas, niettemin ook pampasgras past helemaal in dit sfeertje thuis. Tegenwoordig mens deze volle pluimen ter elke interieurwinkel te vinden plus in welke klankkleur dan zowel. Zo heb jij immermeer eentje klankkleur diegene te jou interieur past. De neutrale pluimen voetstappen te ieder interieur, nochtans wens je een keer feitelijk keuze? Ga dan boterham opvallende kleuren diegene ter tegenstelling staan inclusief mekaar. Combineer bijvoorbeeld oranje pluimen inclusief groenkleurig of ga inkeping bordeaux stopteken met blauw pampasgras.

Boho vintage
boho vintage interieur
Je schenken je interieur nipt even wat meer persoonlijkheid wanneer jij enkele vintage elementen back laat komen. Denk bijvoorbeeld aan een vintage tapijt, klassieke koffers of ene retro-grammofoon. Wil jou nog ene stapje verder gaan? Vervang dan eentje of meerdere meubilair wegens ene vintage monster.

Bamboe & Rotan
Rotan verlichtingstoestel
Zeg jou bohemian, dan zeg jou riet. Rotan bestaan ene natuurlijk riet product watten enorm doodmoe bamboe lijkt. Doordat ie ene natuurlijk product is, geven het ene warme en gezellige sfeer in je huis. Wat jou aantal achterspeler ziet komen te deze stijl persoon gevlochten accessoires en bloem vormige meubels. Je schenkkan ie zonet debiel niet fantaseren of er is een accessoire vervaardigd ter deze levensstijl. En het fijne hiervan is, niets bestaat te aantal! Dus combineer zoveel manden, kussens, windlichten of dienbladen als je zelf wilt en leef je helemaal overheen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *